Különbözünk!

Minősített Canon partnerként több mint 25 év tapasztalattal a hátunk mögött biztosítunk kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokat az irodatechnika és az informatika területén. Máshogy, mint mások. Nálunk fókuszban az ügyfélelégedettség, melyet olyan minőségi szolgáltatásokkal és iparágvezető standardokat felvonultató eszközökkel biztosítunk, melyek egyszerre tudnak költséghatékonyak és produktívak lenni. Egyedi igényekhez alakított konstrukciók, távoli eszközmenedzsment, finanszírozás... másképp.
Graphic Art
Document Digitisation

Aktuális

Friss hírek, futó promóciók

Bővebb választék és megnövelt raktárkészet. A szélesformátumú nyomtatás médiaválasztéka az elmúlt időszakban sok új termékkel bővült, valamint a raktáron tartott méretválaszték is megemelkedett. Tekercses médiák szinte minden felhasználási területre, raktárról, azonnak.
Ezt megenézem! 

Termékeink

Maximalizálja növekedését és produktivitását iparágvezető üzleti megoldásainkkal.

Szélesformátumú nyomtatás A Canon szélesformátumú üzletágának termékkínálata a CAD vagy grafikai nyomtatók mellett a tervrajzok, grafikák digitalizásására is biztosít megoldásokat. A hordozóanyagok széles skáláját, valamint az eszközök kellékanyagait megtalálhatja webshopunkban.
Részletek
Irodai nyomtatók A Canon irodai nyomtatói és multifunkciós eszközei révén gyors, intelligens és fejlett munkamódszerekkel találkozhat.
Kínálat megtekintése
Dokumentumszkennerek Olvassa be és tárolja dokumentumait gyorsan és egyszerűen a hatékony imageFORMULA sorozat segítségével. Kisirodai, munkacsoportos valamint robusztus, termelésre szánt lapolvasók nagy kapacitást igénylő feladatokhoz.
Termékek

Szolgáltatások

A kezdetektől ott vagyunk!

Felmérve az igényeket már az infrastruktúra kialakításától kezdődően támogatjuk irodatechnikai vagy IT fejlesztéseit. Beruházás, outsourcing, vagy akár eszközbérlet a beszerzés előkészítése csak egy lépcső melyben segíteni tudjuk. A kezdetek után az üzembiztonság és a minőség folyamatos fenntartása legalább olyan fontos szempont, mint a hozzájuk hangolt költséghatékonyság. Kifinomult távfelügyelti szolgáltatások és tapasztalt szakembergárda biztosítja a jól megkülönböztethető minőséget. Nagyvállalatoktól az egyéni vállalkozókig terjedő szolgáltatások - személyre szabva.
Márkaszerviz
Eszközbérlet
Kellékanyag értékesítés

Címszavakban a teljesség igénye nélkül:

  • Eszközértékesítés, támogatás, szerviz
  • Bérbeadás, finanszírozás, kiszervezés
  • Kellékanyag ellátás (nyomathordozók, tonerek, tinták...)
  • IT háttértámogatás, fejlesztés, integráció
  • Nagykereskedelemi tevékenység viszonteladók részére
  • webshop - iPF Corner

Kapcsolat

A bemutatóterem és az üzlet munkanapokon 8-17 között, pénteken 15 óráig tart nyitva. Csomagküldés 13h-ig beérkezett rendelések esetén másnapra.