Kérjük várjon...

Cégismertető

A Magnetic 2016-ban ünnepelhette alapításának 25-ik évfordulóját. Több, mint két évtizedes tapasztalattal vagyunk jelen a magyarországi irodatechnika piacon, amely idő alatt sikerült kitűnő pozíciót elérni és egy stabil, megbízható céggé válni. A magas szintű szolgáltatások állandó és ellenőrzött minőségen történő biztosítása céljából az ISO 9001 minőségbiztosítási szabvány előírásainál is szigorúbb ügymenetet alakítottunk ki. A Magnetic legfőbb tevékenysége a komplex irodatechnikai megoldások szállítása a hardverektől kezdődően a szoftverekkel bezárólag. Több külföldi partnerünk magyarországi disztribútoraként irodatechnikai kellékek, alkatrészek nagykereskedelmével, illetve Canon Authorised Reseller Partner-ként Canon gyártmányú másolás-nyomtatástechnikai berendezések forgalmazásával és szervizelésével foglalkozunk.

Nemcsak az általunk forgalmazott termékek, hanem a szolgáltatásaink között is, a kis- és középvállalkozások, illetve banki- vagy biztosítótársaságok egyaránt megtalálták a számukra legmegfelelőbb megoldást. Reméljük a jövőben Önöket is elégedett ügyfeleink között tarthatjuk számon!

A különböző tevékenységi körökről, forgalmazott termékekről illetve szolgáltatásokról részletes információkat találhatnak oldalunkon. Amennyiben további információra lenne szükségük kérjük, forduljanak hozzánk bizalommal!

Printnet