Kérjük várjon...

Támogatás

Gyorselérés:

Canon szoftverek, illesztőprogramok letöltése: Klikk

Az értékesítést megelőzően, valamint a beruházás megvalósuálsa után egyaránt biztosítjuk az Önök számára azt a tapasztalati és elméleti tudáson alapuló háttérinformációs tudásbázist, mely segítséget nyújthat Önöknek. Legyen szó a megfelelő eszköz kiválasztásáról, annak konfigurálásáról, vagy egy meglévő eszközpark optimalizálásáról, felügyeletéről.

Saját fejlesztésű ügyviteli rendszerünk kifejezetten irodatechnikai eszközparkok kiszolgálására lett tervezve, annak minden lehetséges hozzáadott értéket biztosító opciójának kihasználásával. Ehhez a rendszerhez valósidejű csatolással több olyan szolgáltatás is csatlakozik, melyek óriási mértékben hozzájárulnak a szerviz reakcióidejének csökkentéséhez, a berendezések üzembiztonságának nagy mértékű növeléséhez. Néhány példa, hogy a gyakorlatban ez mit is jelent:

  • A Canon e-Maintenance szolgáltatására alapozva hamarabb tudhatunk egy hibáról, mint ahogy az valójában jelentkezne.
  • Online felületen keresztül a technikusok olyan valós idejű adatokhoz férnek hozzá, mely tovább gyorsítja mind a reakcióidőt, mind a javítások átfutási idejét.
  • A meghatározott élettartamú alkatrészek elhasználódásának monitorozásával hamarabb tudunk reagálni, azaz nem kell megvárni az elhasználódás okozta hibák jelentkezését.
  • A berendezésen történt mindennemű beavatkozásról adatbázisban tároljuk az adatokat, biztosítva ezzel az évekre visszamenő információk azonnali elérhetőségét.
Printnet