Kérjük várjon...

Szerviz

Magnetic szerviz: Canon, HP és egyéb irodatechnikai eszközök (nyomtató, másoló, szkenner, mfp, stb...) javítása.

A mai modern technológiákon alapuló eszközök támogatása, karbantartása esetleges javítása igen komoly szakértelmet és tudást igényel. Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal és a gyártómű (Canon Inc.) által képzett szerviz technikusokkal, szervizmérnökökkel igyekszünk helytállni a rohamosan fejlődő technológiák adta kihívásoknak. Ma már nem elegendő egy csavarhúzó, sőt... laptop és IT háttértudás nélkül ma már elképzelhetetlen egy technikus mindennapja.

Akkreditációink

Idézet a Canon oldaláról:

"Az akkreditáció azokat a partnereket mutatja meg, melyek már elérték a legjobb osztálystátuszt. Az akkreditációs folyamat szigorú, évente ellenőrzött, és amint egyszer megvalósult, jogosult megjeleníteni az áhított „Canon Partner” igazolványt – bizonyosság az Ön számára a legjobb minőséget és támogatást illetően. A Canon által elismert A Canon partnert a Canon támogatja. Tehát Ön biztos lehet a gyártó által jóváhagyott tanácsadási és műszaki szolgáltatásban, valamint az ügyfélszolgálatban."

Canon Advanced Office Partner

Ez a minősítés jelenti azt, hogy a Canon CBS (Canon Business Solutions) termékköre mind értékesítési, mind szerviz szempontból képzett, vizsgázott szakembergárdával rendelkezünk. A státusz megújítása folyamatos, azaz a legújabb fejlszetések és techniológiák megismerése nem csak érdekünk, de kötelező is a Magnetic szerviz számára.

A minősítés keretében a Magnetic Canon szerviz vállalja a Canon imageRUNNER sorozatú termékek garanciaidőn belüli, valamint azon túli javítását, alkatrésszel és kellékanyaggal való ellátását.

Canon Scanning Partner

Ez a minősítés jelenti azt, hogy a Canon DMS (Document Management Solutions) termékköre mind értékesítési, mind szerviz szempontból képzett, vizsgázott szakembergárdával rendelkezünk. A Magnetic mint "hivatalos szervizpont" látja el a Canon DR sorozatú eszközeinek garanciális és garanciaidőn túli javításait.

Canon Large Format Partner

Ez a minősítés jelenti azt, hogy a Canon LFP (Large Format Printing) termékköre mind értékesítési, mind szerviz szempontból képzett, vizsgázott szakembergárdával rendelkezünk. A Magnetic a minősítés keretein belül látja el a Canon iPF sorozatú eszközeinek garanciális és garanciaidőn túli javításait.

-

Az alkatrész és a kellékanyag beszerzés döntő többsége közvetlenül a Canon Europe -tól történik. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy így tudjuk biztosítani a lehető leggyorsabb alkatrészbeszerzést (UPS és DHL expressz szolgáltatások), amennyiben a szükséges tétel nem állna rendelkezésre közvetlenül saját raktárkészletről.

Printnet