Kérjük várjon...

Bérlet

Fontos: Mielőtt dönt, póbálja ki! - Lehetőséget biztosítunk az ajánlott berendezések akár ügyféloldali kihelyzésére díjmentes tesztüzemre. Kérje ajánlatunkat a részletekkel kapcsolatban.

A Canon termékkínálatára alapozva (nyomtató, másoló, szkenner, fax, multifunkciós készülékek, nagyformátumú nyomtató, stb...) - határozott vagy határozatlan idejű kihelyezéssel és üzemeltetéssel kapcsolatos igényeket figyelembe véve - dolgoztuk ki bérleti konstrukcióinkat. Akár havi több százezres másolatszámok elkészítésére alkalmas professzionális Canon eszközökkel és szervizháttérel biztosítjuk a problémamentes üzemet és a folyamatos kiváló minőséget.

Amennyiben Önnek nem a legnaprakészebb technológiákra van szüksége, abban az esetben - költséghatékony megoldásként - használt berendezések kihelyezésével is hozzá tudunk járulni a minél gazdaságosabb üzemeltetéshez. Ezek a berendzések előző helyükön is a szervizünk által üzemeltetett eszközök voltak, így mint mi, úgy Ön is megbízhat a problémamentes üzemben. Az aktuálisan elérhető használt eszköztípuskoról kérje ajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén: klikk.

Printnet